subota, 21. april 2018.

Mladenović dao znak za početak 31. Beogradskog maratona, Siniša Mali učesnik polumaratona

Zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović i istaknuti maratonac Halid Hanuči dali su znak za početak 31. Beogradskog maratona, dok se gradonačelnik Beograda Siniša Mali i ove godine priključio učesnicima polumaratonske trke. 

Mladenović je, ispred Crkve Svetog Marka, poželeo sreću učesnicima trke i istakao za Beoinfo da danas Beograd šalje divnu sliku u svet sa rekordnim brojem učesnika iz 70 zemalja.

–Beograd je danas poslao fantastičnu sliku u svet. Beograd je otvoren i sportski grad, i hvala Beograđanima koji podržavaju ovu manifestaciju – istakao je Mladenović i podsetio da 31. Beogradski maraton prate i humanitarne akcije: Rak je izlečiv, Trčimo protiv astme, kao i niz drugih humanitarnih akcija. 

Mladenović i ovogodišnji promoter Beogradskog maratona Halid Hanuči dali su znak ispred Doma Narodne Skupštine i za početak Trke zadovoljstva u kojoj su uzelo učešće više od 20.000 Beograđana. Istaknuti marokanski trkač se priključio učesnicima Trke zadovoljstva na pet kilometara. 

Na ovogodišnjem 31. Beogradskom maratonu učestvuje rekordnih 28.000 maratonaca i rekreativaca, koji dolaze iz više od 70 zemalja sveta.