četvrtak, 26. april 2018.

Radovi na vodovodnoj mreži u Surčinu, Novom Beogadu i Voždovcu – Očitavanje vodomera u Vrčinu

Potrošači u Vojvođanskoj (od broja 107 do 219 i od 122 do 242), Galovačkoj i Dragomira Momčilovića će sutra od 8 do 16 sati ostati bez vode zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Surčin, najavljeno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“.

U ostatku naselja Surčin potrošači će osetiti umanjen pritisak. 

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Novi Beograd sutra 8 do 16 sati bez vode će biti potrošači u Ulici Žarka Miladinovića (od broja 70 do Ulice Tošin bunar).

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Voždovac sutra od 7 do 16 sati bez vode će ostati potrošači u naselju Pinosava. 

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne. Iz tog preduzeća apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Ekipe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ će od 28. do 30. aprila očitavati vodomere u naselju Vrčin. Iz tog preduzeća pozivaju stanovnike ovog naselja, kao i vlasnike vikendica, da izađu u susret radnicima koji će obavljati taj posao. U slučaju loših vremenskih uslova, akcija će biti odložena za prvi naredni period, kada vremenski uslovi budu prihvatljivi za očitavanje.

BVK apeluje na potrošače da omoguće pristup vodomernim skloništima (šahtovima, podrumima...), da vodomerna mesta budu dostupna i čista, da kapije dvorišta ili podruma, u kojima se vodomeri nalaze, budu otključana, da vozila budu parkirana van šahtova i na taj način doprinesu efikasnom očitavanju vodomera.

Saradnjom Beogradskog vodovoda i korisnika usluga unapređuje se rad i kvalitet pruženih usluga, na obostrano zadovoljstvo. Zajedničkom akcijom, vodomeri će biti očitani u najkraćem mogućem periodu, a računi pravovremeno dostavljeni svim potrošačima.

Za dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na broj telefona 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na adresi www.bvk.rs.