ponedeljak, 18. jun 2018.

Održan petnaesti Beogradski noćni market

Petnaesti Beogradski noćni market pod sloganom „BNM kod Cvetka” održan je na pijaci „Zvezdara”. Kako su saopštile „Gradske pijace”, okupilo se više od sto izlagača, među kojima šampioni pijaca, dizajneri, zanatlije i ugostitelji. 

Svi posetioci imali su priliku da uživaju u nastupu benda „Gitarien Groove System”, kao i u muzičkim hitovima, po izboru di-džeja Brkatog.

JKP „Gradske pijace” pripremile su pregršt poklona u vidu cegera, majica i ostalog promotivnog materijala. Kao i uvek, najviše pažnje privuklo je fotografisanje u posebno dizajniranom ramu u obliku srca. Najbolji kulinarski specijaliteti i pića doprineli su da prolećna noć na pijaci bude definitivno drugačija od svih ostalih.

Pijaca „Zvezdara” dočekala je svoje goste potpuno preuređena. U prethodnom periodu pijačni plato je asfaltiran, sve pijačne tezge zamenjene novim, postavljena je oprema za zaštitu zakupaca i robe od atmosferskih prilika i ugrađeni su reflektori koji u večernjim satima obasjavaju pijacu u raznim bojama.

Ovom popularnom manifestacijom organizatori JKP „Gradske pijace” i „Redesign” d.o.o. promovišu značaj zdrave hrane, potrebu očuvanja tradicije, istorije i domaće kuhinje, a sve veći broj i reakcije posetilaca govore da se ova manifestacija zasluženo nalazi na turističkoj mapi Beograda.