nedelja, 23. septembar 2018.

Radovi na vodovodnoj mreži

Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće radove na redovnom ispiranju vodovodne mreže na opštini Zemun od ponedeljka 24. do subote 29. septembra, saopštavaju iz ovog gradskog preduzeća. Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22 do 6 sati osetiće sledeći potrošači: 

    24/25.09. – Zemun, deo rejona oivičenog ulicama: Džona Kenedija, Kej oslobođenja, Novogradska i Zlatiborska;
    25/26.09. – Zemun, deo rejona oivičenog ulicama: Novogradska, Pregrevica, Cara Dušana, Banatska, Ugrinovačka, Rade Končara i Prvomajska;
    26/27.09. – Zemun, deo rejona oivičenog ulicama: Zelengorska, Zlatiborska, Prvomajska, Rade Končara, Ugrinovačka, Vojni put, Kupreška i Atanasija Pulje;
    27/28.09. – u naseljima Nova Galenika i Zemun polje;
    28/29.09 – u naselju Batajnica.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Mole se potrošači da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, a ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

Istoga dana, u ponedeljak 24. septembra, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Grocka, od 9 do 24 sata, bez vode će ostati potrošači u ulicama Beogradskoj, Petra Drapšina i Stevana Sremca.

U utorak 25. septembra zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar,  od 8.30 do 18. sati, bez vode će ostati potrošači u ulicama Stojana Protića (između ulica Braničevske i Graničarske) i Podgoričkoj.

Za najosnovnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna, a potrošači se mole da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs.