četvrtak, 13. decembar 2018.

Otvaranje klizališta na Trgu Nikole Pašića u nedelju

Klizalište na Trgu Nikole Pašića, u okviru manifestacije „Beogradska zima”, biće otvoreno u nedelju, 16. decembra, u 18 časova, najavljeno je iz Centra beogradskih festivala – CEBEF.

Ulaz će biti besplatan tokom cele zime, a svake nedelje, osim 6. januara, od 10 do 11 časova održavaće se i besplatna škola klizanja, čiji će polaznici dobiti diplome 27. januara.

Osim koncerta grupe „Neverne beba”, otvaranju klizališta će prisustvovati i jutjuber Bogadn Ilić, a 17. decembra biće organizovan gala koncert članova Muzičko-opersko-teatarske organizacije (MOTO) u Skupštini grada, dok će pevači ovog udruženja u okviru manifestacije „Praznični glas grada” nastupati 27. decembra.

U utorak, 18. decembra, Lena Kovačević će održati koncert, dok će „Makao bend” kod klizališta nastupiti 23. decembra.

Mini-koncert 5. januara nove godine imaće i pobednik muzičkog takmičenja „Prvi glas Srbije” Davor Jovanović.

Na Trgu Nikole Pašića će se 3. januara održati dečja predstava „Miki Maus i novogodišnji haos”. Sledećeg dana, mališani će imati priliku da ponesu svoje omiljene kostime, pa će Trg Nikole Pašića preplaviti male princeze, prinčevi, vitezovi, pirati, balerine, vile i mornari, jer se tog dana održava novogodišnji maskenbal i kostimirane bajke na ledu. Mađioničar i iluzionista Igor Trifunov održaće 9. januara na Trgu Nikole Pašića mađioničarsku predstavu za decu.

Za najmlađe sugrađane na Trgu Nikole Pašića biće održano mnoštvo dečjih predstava.