četvrtak, 25. april 2019.

Podela vaučera za besplatno plivanje na „Tašu”

Predsednica opštine Savski venac Irena Vujović i direktor SRC „Tašmajdan” Milan Novović uručili su danas prvoj grupi od 100 prijavljenih građana vaučere za besplatno rekreativno plivanje na bazenima ovog sportsko-rekreativnog centra. Irena Vujović izrazila je zadovoljstvo zbog velikog interesovanja građana za besplatne programe koje organizuje Opština Savski venac i dodala da je cilj opštine da besplatnim sportsko-rekreativnim programima podstiče zdrave životne navike i uključi što više svojih sugrađana u rekreativno bavljenje sportom.

– Kao opština koja vodi odgovornu socijalnu i zdravstvenu politiku, već treću godinu zaredom organizujemo besplatno rekreativno plivanje za naše građane, a ove godine smo u saradnji sa SRC „Tašmajdan” obezbedili 650 vaučera – rekla je Vujovićeva i pohvalila saradnju opštine sa ovim centrom i direktorom. 

Milan Novović pohvalio je viziju razvoja Opštine Savski venac i brigu za svoje sugrađane, koju predsednica Irena Vujović pokazuje.

– Ono što se pokazalo ovim projektom, koji se realizuje već nekoliko godina, jeste činjenica da su sugrađani, a posebno oni najstariji, zadovoljni onim što im „Tašmajdan” pruža i nadam se da će i ubuduće tako ostati – poručio je Novović.

Besplatni vaučeri podrazumevaju četiri termina za plivanje koja se mogu iskoristiti do kraja ove godine. Narednih dana nastaviće se podela vaučera ostalim prijavljenim sugrađanima, a prijave su i dalje u toku i obavljaju se besplatnim pozivom na broj 0800-100-109, radnim danima od 8 do 20 časova, a subotom od 9 do 15 časova, ili na mejl-adresu: besplatno@savskivenac.rs.