četvrtak, 25. april 2019.

Radovi na vodovodnoj mreži u utorak

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, u utorak će pojedini potrošači na teritoriji nekoliko opština biti bez vode ili će osetiti umanjeni pritisak, saopštilo je JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”. Na opštini Novi Beograd, od 9 do 18 sati, umanjenje pritiska osetiće potrošači u blokovima 61 i 72. Istog dana, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Savski venac, od 8 do 24 sata bez vode će biti potrošači neparne strane Ulice Gavrila Principa (od Jug Bogdanove do Kameničke ulice) i u Ulici Kraljevića Marka (od Gavrila Principa do Jug Bogdanove ulice).

Radovi su planirani i na vodovodnoj mreži na opštini Čukarica zbog čega će u utorak od 8.30 do 18 sati bez vode biti potrošači u ulicama Majdanskoj i Vase Stajića. Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula, istog dana od 8 do 18 sati bez vode će biti potrošači u sledećim ulicama: Salvadora Aljendea (od Pere Ćetkovića do Dragoslava Srejovića), Dr Nike Miljanića i Pere Ćetkovića (od Mirijevskog bulevara do Dr Nike Miljanića). 

Radovi će biti i na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, pa će u utorak od 8.30 do 18 sati bez vode ostati potrošači u Strumičkoj ulici (od broja 1 do broja 17), a zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, istog dana od 8.30 do 18 sati bez vode će ostati i potrošači u Golsvordijevoj ulici.

Za najnužnije potrebe obezbeđene su cisterne s vodom, a potrošači se mole da pripreme neophodnu zalihu.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na broj telefona 3606-606, kao i na web-adresi www.bvk.rs.