sreda, 12. jun 2019.

Delovi Novog Beograda i Grocke u četvrtak i petak bez vode

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštini Novi Beograd dovešće u četvrtak 13. juna do prekida u vodosnabdevanju pojedinih delova ove opštine, saopšteno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“.

Zbog pomenutih radova sutra od 8 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: Narodnih heroja (od broja 12 do broja 30), Studentskoj (od broja 25 do broja 45) i Bulevaru Zorana Đinđića (od broja 122 do broja 148).

U opštini Grocka, zbog radova na mreži od četvrtka 13. juna od 21:30 do petka 14. juna do 7 sati bez vode će biti potrošači u ulicama Petra Živkovića i Branka Ćopića u naselju Leštane.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne, a iz Vodovoda apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na adresi www.bvk.rs.