nedelja, 16. jun 2019.

Aleksandar Marković primio plaketu MUP-a za doprinos saradnji grada i republike na bezbednosti građana

Pomoćnik gradonačelnika Beograda Aleksandar Marković primio je plaketu Ministarstva unutrašnjih poslova za poseban doprinos i saradnju povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije. 

Marković je istakao da se oseća ponosnim i dodao da je ova plaketa dodatni motiv da nastavi da radi najbolje za Beograd i Beograđane. 

– U svoje lično ime i u ime Grada Beograda zahvaljujem potpredsedniku Vlade Republike Srbije i ministru unutrašnjih poslova dr Nebojši Stefanoviću na izuzetnoj časti i poverenju – rekao je Marković.

On je naglasio da će se saradnja sa MUP-om nastaviti jer će samo tako svi građani živeti u bezbednom, uređenom i modernom Beogradu i Srbiji. 

Ministar Stefanović je istakao da je želja da se i na ovaj simboličan način, uoči Dana MUP-a, ukaže poštovanje ljudima koji su puno učinili na nivou bezbednosti.

 – Kada ovo kažem, mislim na rad ne samo u protekloj godini već i u prethodnom periodu. Ukazujemo poštovanje ljudima koji su puno učinili saradnjom sa našim ministarstvom na podizanju nivoa bezbednosti u našoj zemlji – rekao je ministar Stefanović.