petak, 16. avgust 2019.

Preporuka građanima da koriste raskrsnicu Starine Novaka i 27. marta, radovi se nastavljaju u Takovskoj

Sekretar za investicije Luka Petrović izjavio je danas da je raskrsnica ulica  Starine Novaka, Kraljice Marije i 27. marta puštena u saobraćaj u punom profilu i da su radovi na njoj završeni dve nedelje pre roka.

– Raskrsnica je puštena u saobraćaj u obe trake i zato preporučujem vozačima i pešacima da koriste ovaj pravac kako bi Takovska ulica, koje je zatvorena u jednom profilu, bila što rasterećenija i kako bi se u što većoj meri izbegle gužve. Podsećam i da su danas takođe počeli radovi na desnoj strani raskrsnice u Bulevaru despota Stefana, sa zatvaranjem dela do Drinčićeve ulice, kako bi sugrađani u donjem delu ulice mogli i dalje nesmetano da obavljaju svakodnevne aktivnosti – rekao je Petrović.

On je zahvalio radnicima koji izvode radove na ovim saobraćajnicama na predanosti i trudu jer su radili u veoma otežanim vremenskim uslovima. U isto vreme, Petrović je izrazio zahvalnost i sugrađanima na strpljenju i apelovao na njih da poštuju saobraćajnu signalizaciju i uputstva izvođača radova. 

– Očekujem da će i naredni radovi u okviru rekonstrukcije poteza od Vukovog spomenika do Kalemegdana biti završeni u zadatim rokovima i da će nakon njih građani biti zadovoljni rezultatima. Nastavićemo da i dalje uređujemo naš grad, kako bi bio što bolje i kvalitetnije mesto za život – istakao je Luka Petrović.