četvrtak, 30. decembar 2021.

Vesić: Beograd zaslužuje spektakularan novogodišnji koncert

Ostalo je još 24 sata do spektakularnog koncerta kojim ćemo dočekati novu 2022. godinu na kojoj će nastupiti Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jovanović, podsetio je večeras je zamenik gradonačelnika Goran Vesić na terasi Starog dvora u društvu Marije Šerifović i Sare Jovanović.

– Sve smo uradili proteklih dana da napravimo binu i da ceo koncert bude na najvišem produkcijskom nivou a onoga što će se sutra videti ne bi se postideli ni mnogi drugi u Evropi koji prave ovakve koncerte. Beograd to zaslužuje i zahvalan sam Sari, Mariji i Jeleni na tome što su odlučile da besplatno nastupaju u svom gradu, a ono što će one pripremiti biće pravi spektakl koji Beograd nije video – istakao je Vesić.

On je istakao i da će sutra uveče posetiocima biti podeljene posebno dizajnirane maske.

– Očekujemo desetine hiljada posetilaca i pripremili smo 50.000 maski sa motivom Pobednika i našim sloganom „Beograd pobeđuje”, a pored toga uradili smo i punktove za antigensko testiranje, svi će proći dezobarijere, biće tu i KD pregled i tako ćemo obezbediti apsolutnu bezbednost za sve posetioce. Naša poruka je dođite, uživajte u koncertu, čuvajmo javno zdravlje, vodimo računa jedni o drugima i uživajte u koncertu kakav Beograd nije video, a Beograđani su zaslužili da imaju ovakav koncert. Takođe, Beograd je jedan od retkih gradova u Evropi koji će imati doček Nove godine. Prošle godine Beograd je takođe bio jedan od retkih gradova koji je radio, što govori da smo našli način da živimo, da radi privreda, ugostiteljstvo i da očuvamo javno zdravlje – kazao je Goran Vesić.

Marija Šerifović je kazala da joj je drago što će pevati u Beogradu i što će vremenski uslovi biti odgovarajući za dobar nastup.

– Neće biti hladno, dođite da slušate Saru, Jelenu i mene i to će svakako biti koncert na kome će svako moći da nađe pesmu za sebe. Kampanja za ovaj koncert urađena je besprekorno i sigurna sam da će pored ljudi iz Srbije biti i posetilaca iz čitavog regiona jer su hoteli puni. Hvala Gradu Beogradu koji je sve pripremio i ako nam sledeća godina bude bolja i za jedan odsto bolja  ja ću biti srećna – kazala je Marija Šerifović.

Sara Jovanović je istakla da je veoma zahvalna za priliku koju je dobila i da se vredno pripremala za predstojeći nastup.

–    Tu su novi aranžmani, kostimi, koreografija i za mene ne postoji ništa lepše od dočeka u svoj gradu. Ovo je za mene najvažniji nastup koji sam do sada imala i zato hvala Gradu Beogradu na prilici, nećemo vas razočarati – rekla je Sara Jovanović.