sreda, 13. februar 2019.

Sekretarijat za zaštitu životne sredine

Obaveštenje o prijemu zahteva za izdavanje dozvole za upravljanje neopasnim otpadom

Na osnovu člana 63. stav 3. i člana 69. Zakona o upravljanju otpadom („Službeni glasnik Republike Srbije“, broj 36/09, 88/10, 14/16 i 95/18-dr. zakon)

GRADSKA UPRAVA GRADA BEOGRADA
Sekretarijat za zaštitu životne sredine
Masarikova 5/XI

objavljuje

OBAVEŠTENJE
O PRIJEMU ZAHTEVA ZA IZDAVANJE  DOZVOLE ZA UPRAVLJANJE NEOPASNIM OTPADOM

Operater „YUNIRISK” d.o.o. Beograd, Simina 18, (matični broj 08627240), podneo je Sekretarijatu za zaštitu životne sredine zahtev za izdavanje dozvole za skladištenje neopasnog otpada – otpadnog metala, papira i kartona, drveta, tekstila, plastike i gume, u postrojenju na lokaciji nekadašnje Industrije kugličnih ležajeva,  na delu katastarske parcele broj 2907/1 KO Barajevo, u ulici Bogoljuba Petkovića bb, na području gradske opštine Barajevo.
Uz podneti zahtev priložena je dokumentacija utvrđena odredbama člana 62. Zakona o upravljanju otpadom, uključujući: radni plan i plan za zatvaranje postrojenja, izjave o metodama tretmana i odlaganja otpada i ostataka iz postrojenja, saglasnost nadležnog organa na plan zaštite od požara i program osnovne obuke zaposlenih iz oblasti zaštite od požara, rešenje nadležnog organa doneto u postupku procene uticaja na životnu sredinu, polisu osiguranja i dr.
Uvid u sadržinu podnetog zahteva i priloženu dokumentaciju može se izvršiti radnim danima od 11 do 14 časova u Sekretarijatu za zaštitu životne sredine, ulica Masarikova 5, XI sprat, kancelarija 1109-3.
Rok za javni uvid i dostavljanje mišljenja i predloga je 25. februar 2019. godine.