subota, 10. oktobar 2020.

Sekretarijat za zaštitu životne sredine

Obaveštenje - „MIODRAGOVIĆ PRODUKT“ d.o.o.

GRADSKA UPRAVA GRADA BEOGRADA 
Sekretarijat za zaštitu životne sredine
Masarikova 5

objavljuje
OBAVEŠTENJE


Preduzeće „MIODRAGOVIĆ PRODUKT“ d.o.o. Beograd-Bečmen, Glavna 161, kao nosilac projekta, podnelo je Sekretarijatu za zaštitu životne sredine zahtev za davanje saglasnosti na Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu poljoprivrednih objekata, na katastarskoj parceli broj 1453 KO Petrovčić, na području gradske opštine Surčin u Beogradu. 
Poziva se zainteresovana javnost da izvrši uvid u sadržinu navedene studije, na službenom sajtu grada Beograda (www.beograd.rs, Gradski oglasi), do 05. novembra 2020. godine. 
Javna prezentacija i javna rasprava o predmetnoj studiji o proceni uticaja biće održana 05. novembra 2020. godine, u 11 časova, u prostorijama Gradske opštine Surčin, Vojvođanska 79. 
Mišljenje o navedenoj studiji zainteresovana javnost može dostaviti Sekretarijatu za zaštitu životne sredine (Masarikova 5, Beograd) u roku određenom za javni uvid i izneti u toku javne prezentacije, odnosno javne rasprave. 
Obaveštenje se objavljuje na osnovu čl. 20. i 29. stav 1. Zakona o proceni uticaja na životnu sredinu („Službeni glasnik RS“, broj 135/04 i 36/09).