Sednica Skupštine grada Beograda u sredu 28. septembra

Predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević zakazao je za sredu, 28. septembar, u 10 časova, u zgradi Skupštine grada na Trgu Nikole Pašića 6 (sala 10 u prizemlju),

4. SEDNICU SKUPŠTINE GRADA

Na dnevnom redu je rebalans budžeta za 2022. godinu, kao i izmena Odluke o utvrđivanju obima sredstava za vršenje poslova Grada i gradskih opština i određivanju prihoda koji pripadaju Gradu, odnosno gradskim opštinama u 2022. godini, kao i  Predlog odluke o završnom računu budžeta Grada Beograda za 2021. godinu.
Pred odbornicima će se, između ostalog, naći i Predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o komunalnoj miliciji, Predlog odluke o dodeli vaučera za kupovinu sportske opreme, a odlučivaće se i o osnivanju javnog komunalnog preduzeća za naplatu, logistiku i rukovođenje javnim prevozom putnika u Beogradu.
Pred odbornicima će biti i Predlog izmena i dopuna Plana detaljne regulacije za područje privredne zone „Auto-put” u Novom Beogradu, Zemunu i Surčinu, za blok između Ulice Marka Čelebonovića, saobraćajnice T6 i novoprojektovane saobraćajnice, gradska opština Novi Beograd.

Dnevni red sednice Skupštine grada možete pogledati na sajtu Grada Beograda, na stranici
https://www.beograd.rs/cir/beoinfo/1797242-nikola-nikodijevic-zakazao-sednicu-skupstine-grada-za-sredu-28-septembar_2/

Pozivamo vas da medijski ispratite ovaj događaj.