субота, 23. септембар 2023.

Редовно испирање водоводне мреже на Врачару

Екипе „Београдског водовода и канализације” изводиће планиране радове на испирању водоводне мреже на територији општине Врачар, од понедељка до петка. Повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде у времену од 22 до 6 сати осетиће следећи потрошачи:

25/26. септембра – у делу рејона оивиченом улицама Краља Милана, Кнеза Милоша, Булеваром краља Александра и Београдском;
26/27. септембра – у делу рејона оивиченом Београдском, Булеваром краља Александра, Војводе Шупљикца, Цара Николаја II и Макензијевом;
27/28. септембра – у делу рејона оивиченом улицама Максима Горког, Јужним булеваром, Грчића Миленка, Жичком и Цара Никола II;
28/29. септембра – у делу рејона оивиченом улицама Макензијевом, Максима Горког, Јужним булеваром и Булеваром ослобођења, те Јужни булевар са припадајућим улицама (од Аутокоманде до Грчића Миленка). 

У току радова може доћи и до краткотрајног замућења воде. Моле се потрошачи да претходно припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе, а екипе „Београдског водовода” ће се трудити да радове обаве у што краћем року.

Планирани радови на испирању водоводне мреже обезбедиће да вода на чесмама потрошача и даље буде проверено доброг квалитета, додаје се у саопштењу из овог предузећа. 

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Сервисном центру Града Београда на број телефона 11-0-11 или на бесплатни број 0800 11-00-11 за све позиве из фиксне телефоније, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на нашој веб-адреси www.bvk.rs.