недеља, 22. новембар 2020.

Додатних 236 возила на линијама јавног градског превоза

Од уторка, 24. новембра, због скраћеног радног времена ресторана, кафића, барова, клубова, кладионица и тржних центара до 18 часова, у периоду од 17 до 20 часова на линијама јавног градског превоза путника биће укључено додатних 236 возила, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз. 

Како се наводи, у периоду од 20 сати биће обављена редукција полазака због смањења броја путника.   

Превозницима су достављена обавештења, која ће бити истакнута на првим вратима возила, која се односе на максимални број путника у возилу у зависности од типа возила, а у складу са епидемиолошком ситуацијом и донетим мерама. 

Ове активности Секретаријат за јавни превоз спровео је у складу са усвојеним новим мерама Владе Републике Србије за сузбијање епидемије изазване вирусом COVID-19, чија примена почиње од уторка, 24. новембра.

Путници, као и до сада, редове вожње за сваку линију могу видети на сајту Секретаријата за јавни превоз www.bgprevoz.rs.

Секретаријат за јавни превоз још једном апелује на кориснике јавног превоза путника на територији града Београда да поштују обавезу ношења заштитних маски у возилима, као и на стајалиштима где се налази већи број људи.