среда, 30. новембар 2022.

Рад линија јавног превоза током извођења радова у Улици партизанске авијације

У периоду од 1. децембра (од 9 часова) до 5. децембра, у оквиру четврте фазе изводиће се радови на делу између зоне раскрснице са Улицом Стојана Аралице и зоне раскрснице са Улицом Марка Челебоновића, саопштавају из Секретаријата за јавни превоз.

Радови у овој фази подразумевају затварање за саобраћај десне коловозне траке Улице партизанске авијације (гледано у смеру ка Бежанијској коси), при чему ће се лева коловозна трака (гледано у смеру ка Бежанијској коси) користити за двосмерно одвијање саобраћаја. Током извођења радова у овој фази предметна деоница ће бити затворена за саобраћај, при чему ће се возила ЈЛПП-а у зони радова кретати на следећи начин:
– линије 74, 75 и 75Н ће у смеру ка Бежанијској коси саобраћати трасом: Партизанске авијације – Пеђе Милосављевића – Др Хуга Клајна и даље редовним трасама;
– линија 76 ће у смеру ка Бежанијској коси саобраћати следећом трасом: Партизанске авијације – Пеђе Милосављевића – Др Хуга Клајна – Рајкова и даље редовно;
– линије 612 и 708 ће у смеру ка Бежанијској коси ће користити следећу трасу: Партизанске авијације – Пеђе Милосављевића – Др Хуга Клајна – Марка Челебоновића и даље редовно.

Привремено се измешта стајалиште „Николе Добровића” за смер према Бежанијској коси за линије 74, 75, 76, 612, 708 и 75Н, у Улицу партизанске авијације, на позицију око 40 метара после зоне раскрснице са Улицом Марка Челебоновића.

Привремено се успоставља стајалиште „Пеђе Милосављевића 1” за смер према Бежанијској коси за линије 74, 75 и 75Н, у Улици Пеђе Милосављевића, на позицији непосредно испред зоне раскрснице са улицом Др Хуга Клајна. Возила са линија 76, 612 и 708 користиће редовно стајалиште „Пеђе Милосављевића” у смеру ка Земуну.