subota, 23. maj 2020.

Radovi na vodovodnoj mreži na Čukarici, Paliluli i Voždovcu

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Čukarica, u ponedeljak, 25. maja, od 8 do 20 sati bez vode će ostati potrošači u Radničkoj ulici (od broja 1 do broja 7), saopštavaju iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Istoga dana, na opštini Palilula, zbog planiranih radova u ponedeljak od 22 sata do utorka do 14 sati, bez vode će ostati potrošači u naseljima Karaburma, Višnjica, Krnjača, Kotež, Ovča i Borča (leva obala Dunava).

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, u utorak, 26. maja, od 8.30 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u Ulici 2. srpske armije (od Generala Ljubomira Milića do Generala Vladimira Kondića).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a iz ovog gradskog preduzeća mole potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.