четвртак, 25. септембар 2014.

Пријављивање за волонтирање на „Грин фесту”

„Грин фест” позива младе, одговорне и друштвено ангажоване појединце које занимају екологија и животна средине да се пријаве за волонтирање на највећем „зеленом” фестивалу у региону, који ће се одржати од 29. до 31. октобра у Дому омладине Београда. Сви заинтересовани се могу пријавити слањем кратке биографије и мотивационог писма на volonter@greenfest.rs најкасније до 10. октобра. Само кандидати који уђу у ужи избор биће директно контактирани.

Изабрани волонтери имаће прилику да развију нове вештине, науче да раде у тиму, упознају нове пријатеље и потенцијалне сараднике. На овај начин, Центар за унапређење животне средине, организатор фестивала, наставља са праксом ангажовања младих који касније могу очекивати и прилику за рад на различитим пројектима овог удружења.

Овогодишњи Међународни фестивал зелене културе „Грин фест” одржава се уз помоћ Министарства омладине и спорта, Града Београда – Секретаријата за заштиту животне средине и Секретаријата за културу, као и уз подршку компаније „Леново” и многобројних партнера и пријатеља.