уторак, 20. фебруар 2024.

„Београдске пијаце” на 45. Међународном сајму туризма

Јавно комунално предузеће „Београдске пијаце” представиће се на 45. Међународном сајму туризма, који ће се одржати од 22. до 25. фебруара у Београду, под слоганом „Авантура почиње овде”, саопштено је из овог јавног комуналног предузећа.

Поред богате и разноврсне понуде производа, београдске пијаце поседују и значајан туристички потенцијал због чега су уцртане у туристичку мапу Београда. Спадају у места која посећује све већи број страних гостију. Посетиоцима наше престонице је обилазак пијаца јединствена прилика да осете прави дух и непресушну енергију Београда, услужност продаваца и срдачност њених становника.

На Међународном сајму туризма, у оквиру штанда Туристичке организације Београда, ЈКП „Београдске пијаце” представиће своје манифестације које су освојиле срца великог броја посетилаца, као и „street food” концепт који је све популарнији на пијацама.

Овај догађај је од изузетне важности јер окупља познате компаније, туристичке агенције, угоститеље и велики број посетилаца свих генерација, наводи се у саопштењу.