уторак, 20. фебруар 2024.

Пројекат „Ди-Марк” у Општини Звездара

Удружење особа са инвалидитетом „Београд” у сарадњи са Институтом економских наука учествује у реализацији пројекта под називом „Ди-Марк”, који ће бити представљен у Општини Звездара, саопштено је из ове општине.

На састанку на ком ће бити представљен овај пројекат у среду, 21. фебруара у 12 сати, биће размењене информације о истраживању и планираној обуци.

У оквиру пројекта биће обучено 45 одабраних кандидата из Републике Србије, Хрватске и Црне Горе, у току којег ће стећи потребна знања и вештине, као и сертификат за рад у области дигиталног маркетинга.

Циљ пројекта „Ди-Марк” је оснаживање особа са физичким инвалидитетом за рад на даљину путем унапређења компетенција за рад у области дигиталног маркетинга. Пројекат „Ди-Марк” фокусиран је на имплементацију дигиталних технологија у функцији унапређења инклузије, односно на унапређење дигиталних маркетиншких компетенција особа са физичким инвалидитетом за рад на даљину.

Заинтересовани за учешће свој долазак могу потврдити најкасније до данас на адресу udruzenjeosibeograd@gmail.com, а за додатне информације могу позвати број 064/6618-638 (контакт особа Гордана).