ponedeljak, 12. septembar 2016.

Predsednik opštine Vračar u poseti srednjim školama

Predsednik Gradske opštine Vračar prof. dr Milan A. Nedeljković obišao je danas četiri srednje škole na teritoriji te opštine, razgovarao sa rukovodstvom, nastavnim kadrom i učenicima i upoznao se sa situacijom na početku školske godine i poručio da su im vrata opštinske uprave otvorena za sve ideje, predloge i sugestije a na dobrobit mladih i njihovog obrazovanja.

Nedeljković, koji je prethodnih dana posetio sve osnovne škole na Vračaru, nastavio je obilazak obrazovnih ustanova te obišao XIV beogradsku gimnaziju, Tehničku školu GSP, Treću beogradsku gimnaziju i Arhitektonsko-tehničku školu.

On je novinarima tokom posete XIV beogradskoj gimnaziji izneo podatak da je na Vračaru u srednjim školama više od 4.500 učenika i da će opštinska uprava uraditi sve što je potrebno, a što je u njenom domenu, da omogući najbolje moguće uslove školovanja mladima u toj opštini.

Kako je rekao za one stvari za koje je Grad odgovoran opštinska uprava Vračara će otići i zakucati na vrata gradske uprave i zajedno sa njima pokušati i iznalaziti adekvatna rešenja.

On je upravama srednjih škola, školskim odborima i učenicima, poručio da imaju opštinsko rukovodstvo i predsednika kod kojih mogu da zakucaju , da se obrate, iznesu predloge, sugestije...

– Mi ćemo im izaći u susret uz želju i da sve ono što je moguće propušteno u poslednjih 10 - 15 godinanadoknadimo za što kraće vreme i na zadovoljstvo svih, školskih rukovodstava, nastavnog kadra i zaposlenih u školama i nadasve učenika i roditelja – podvukao je Nedeljković.