utorak, 2. april 2024.

Promenjen režim rada javnog prevoza zbog radova u Ulici prote Jeftimija Ivanovića

Sekretarijata za javni prevoz je saopštio da će tokom izvođenja radova na asfaltiranju i uređenju Ulice prote Jeftimija Ivanovića u naselju Busije, na delu od Zemunske do Ulice Mojsija Lazarevića, od danas do 1. juna doći do promena u radu linije javnog prevoza 702.

Radovi će se izvoditi po fazama, i to:
– Faza 1 – radovi u ovoj fazi podrazumevaju zatvaranje desne saobraćajne trake, gledano u smeru ka Zemunskoj ulici, zbog čega će vozila sa linije 702 u smeru ka okretnici „Batajnica /Železnička stanica/” saobraćati ulicama Bovanskom, Mojsija Lazarevića, Dr Đorđa Šulce, Zemunskom i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru ići redovnom trasom. Radovi u ovoj fazi će se izvoditi od danas do 1. maja;
– Faza 2 – radovi u ovoj fazi podrazumevaju zatvaranje leve saobraćajne trake, gledano u smeru ka Zemunskoj ulici, zbog čega će vozila sa linije 702 u smeru ka okretnici „Busije” saobraćati ulicama Zemunskom, Dr Đorđa Šulce, Trandafila Duke i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom. Radovi u ovoj fazi će se izvoditi od 2. maja do 1. juna, navodi se u saopštenju.