sreda, 3. april 2024.

Pojedini delovi Palilule i Barajeva sutra bez vode

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Palilula, sutra od 8 do 22 sata bez vode će ostati potrošači u naselju Višnjica, kao i u nižim delovima novog i starog naselja Karaburma, najavljeno je iz Javnog komunalnog preduzeća „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Takođe, usled planiranih radova na objektu beogradskog vodovodnog sistema u opštini Barajevo, od četvrtka, 4. aprila, od 20 sati do petka, 5. aprila, do 5 sati, bez vode će ostati potrošači u sledećim naseljima: Srednji kraj, Ravni gaj, Stražarija, Karaula, centar Barajeva i Boždarevac, kao i u ulicama Milosava Ivkovića, Svetozara Marinkovića, Svetosavskoj, Sime Markovića, Vuka Stevanovića, Ratka Jevtića, Miodraga Vukovića i u okolnim ulicama.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Iz ovog preduzeća apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije, potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj 11-0-11 ili na besplatni broj telefona 0800/11-00-11 za sve pozive iz fiksne telefonije, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.