Повеља Скупштини града за најбоље резултате у односима с јавношћу

 

У акцији „Буди добар и покажи то другима”, коју већ 12 година организује Пословна школа за Public Relations, Скупштина града Београда добила је Повељу за најбоље резултате у комуникацији с јавношћу у 2003. години у категорији непривредних организација. Одлуку о томе донео је стручни жири којим је председавао др Предраг Вујовић, после анкетирања више од сто новинара и стручњака за менаџмент. Повељу је 31. марта 2004. у хотелу „Хајат” примио председник градске владе Ненад Богдановић.

За ову награду, која се од ове године додељује у пет категорија, било је кандидовано пет градских институција. Повељу за најбољу комуникацију са јавношћу међу привредним организацијама добило је Јавно комунално предузеће „Паркинг сервис”, док су Скупштина општине Палилула, Туристичка организација Београда и Београдски маратон добили Признање „Буди добар и покажи то другима”.

Овогодишњи лауреат у категорији јавних личности је принцеза Јелисавета Карађорђевић. У категорији посебних акција Повељу су добили организатори акције „Играј за живот”, док су у категорији медија признања припала „Новостима”, „Политици”, Б92, Београду 202 и БК Телекому.