utorak, 20. februar 2024.

„Beogradske pijace” na 45. Međunarodnom sajmu turizma

Javno komunalno preduzeće „Beogradske pijace” predstaviće se na 45. Međunarodnom sajmu turizma, koji će se održati od 22. do 25. februara u Beogradu, pod sloganom „Avantura počinje ovde”, saopšteno je iz ovog javnog komunalnog preduzeća.

Pored bogate i raznovrsne ponude proizvoda, beogradske pijace poseduju i značajan turistički potencijal zbog čega su ucrtane u turističku mapu Beograda. Spadaju u mesta koja posećuje sve veći broj stranih gostiju. Posetiocima naše prestonice je obilazak pijaca jedinstvena prilika da osete pravi duh i nepresušnu energiju Beograda, uslužnost prodavaca i srdačnost njenih stanovnika.

Na Međunarodnom sajmu turizma, u okviru štanda Turističke organizacije Beograda, JKP „Beogradske pijace” predstaviće svoje manifestacije koje su osvojile srca velikog broja posetilaca, kao i „street food” koncept koji je sve popularniji na pijacama.

Ovaj događaj je od izuzetne važnosti jer okuplja poznate kompanije, turističke agencije, ugostitelje i veliki broj posetilaca svih generacija, navodi se u saopštenju.